Press "Enter" to skip to content

Δηλώσεις Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων

Δηλώσεις Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων

Γνωρίζοντας, ότι δεν είναι εύκολο να προβείτε στην συμπλήρωση και υποβολή της προσωπικής σας φορολογικής δήλωσης, χωρίς τη βοήθεια ενός ειδικού με λογιστικές γνώσεις, είμαστε κοντά σας με διάθεση για εξυπηρέτηση. Σκοπός μας, να μην ταλαιπωρηθείτε και να τακτοποιήσουμε γρήγορα και εύκολα κάθε σας υπόθεση. 

Στην Intel Power, πραγματοποιούμε δηλώσεις φορολογικών εισοδημάτων φυσικών προσώπων. Οι ετήσιες δηλώσεις-αιτήσεις, των υπόχρεων, υποβάλλονται υποχρεωτικά, με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας μέσω διαδικτύου. 

Οι έμπειροι λογιστές φοροτεχνικοί συνεργάτες που διαθέτουμε, θα αναλάβουν τη δήλωση και διαχείριση των εντύπων, Ε1, Ε2 και Ε3 (χρονικά προηγούνται τα έντυπα Ε2 και Ε3,προτού υποβληθεί το Ε1) ανεξάρτητα αν οι υπόχρεοι είναι εγγεγραμμένοι στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες taxis net. 

Το περιεχόμενο των φορολογικών δηλώσεων, περιλαμβάνει ενδεικτικά την αναγραφή Α.Μ.Κ.Α., Α.Φ.Μ. και όλων των εισοδημάτων ανεξάρτητα του τρόπου φορολόγησης, συμπεριλαμβανομένων αν υπάρχουν και των εντύπων Ε2 (αναλυτικής κατάστασης για τα μισθώματα ακινήτων) και Ε3 (του μηχανογραφικού δελτίου οικονομικών στοιχείων επιχειρήσεων και επιτηδευματιών). 

Οι δηλώσεις των αποβιωσάντων υποβάλλονται αποκλειστικά χειρόγραφα στην Φορολογική Διοίκηση. Στην περίπτωση αυτή απαιτείται ενημέρωση του τμήματος Μητρώου της Δ.Ο.Υ του αποβιώσαντος πριν από την υποβολή της δήλωσης. 

Οι δηλώσεις με επιφύλαξη υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου και οδηγούνται για έλεγχο στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. Οι αρχικές εμπρόθεσμες και εκπρόθεσμες δηλώσεις των φυσικών προσώπων, θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου. 

Οι συμπληρωματικές – τροποιητικές δηλώσεις θα υποβάλλονται μετά την παρέλευση προκαθορισμένου από τον νόμο αριθμού ημερών από την ημερομηνία έναρξης υποβολής των δηλώσεων. 

Διενεργώντας κατάλληλα, όσον αφορά τη συμπλήρωση εντύπων, οδηγούμαστε ανάλογα σε χρεωστικές, πιστωτικές ή μηδενικές αποτελέσματα δηλώσεων και σας ενημερώνουμε. 

Για περαιτέρω πληροφορίες και τυχόν απορίες, οι συνεργάτες μας είναι διαθέσιμοι ώστε να σας εξυπηρετήσουν, σύμφωνα πάντα με το τρέχον καθεστώς νομοθεσίας. 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ

βρες μασ στα social

#intelpower

Επικοινώνησε μαζί μας

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 9 π.μ.έως 5 μ.μ.
Σάββατο: Κλειστά 
Κυριακή: Κλειστά 

Στείλε μας μήνυμα

    Όνομ/μο (απαραίτητο)

    Το Email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    (απαραίτητο)

    Το Μήνυμά σας
    (απαραίτητο)