Press "Enter" to skip to content

Ενάρξεις – Μεταβολές – Διακοπές Επιχειρήσεων

Ενάρξεις – Μεταβολές – Διακοπές Επιχειρήσεων

Στην Intel Power, πραγματοποιούμε ενάρξεις, μεταβολές και διακοπές επιχειρήσεων. Παρέχουμε εκπροσώπηση στην αρμόδια ΔΟΥ για όλες τις εργασίες που θα οδηγήσουν στην έναρξη, δημιουργία και υποβολή μισθωτηρίου, εγγράφων για άδεια ρευματοδότησης, προσκόμιση εγγράφων σε Δήμους, Νομαρχίες, Υπουργεία στην περίπτωση που απαιτούνται άδειες λειτουργίας-εγκατάστασης. 

Επιπρόσθετα, έναρξη στον ΟΑΕΕ και σε αρμόδιο επικουρικό ταμείο, στο οποίο υπάγεται κάθε εργαζόμενος και υποβολή φόρου υπεραξίας, αν η έναρξη έχει πραγματοποιηθεί από μεταβίβαση παλαιάς επιχείρησης. 

Οι ενδεικτικές μετατροπές είναι από Ατομική επιχείρηση σε Ο.Ε ή Ε.Ε ή Α.Ε και Ε.Π.Ε, από Ο.Ε και Ε.Ε αντίστοιχα σε Α.Ε ή Ε.Π.Ε. 

Ο συνεργάτης που θα σας αναλάβει αφού αξιολογήσει τα οικονομικά σας στοιχεία, θα προβεί σε μεταβολές συμφέρουσες όπως μεταφορά της έδρας, ίδρυση υποκαταστήματος, αλλαγή της μορφής της επιχείρησης και συγχώνευση με κάποια άλλη ενώ θα δρομολογήσει την απόφαση με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά και υποβολή των αιτήσεων που απαιτούνται. 

Αν σύμφωνα με τον απολογισμό της επιχείρηση σας, συμφέρον είναι να γίνει διακοπή της ατομικής ή εταιρικής επιχείρησή σας, τότε ακολουθείται μία διαδικασία. 

Ενδεικτικά, πώληση ή αυτοπαράδοση παγίων, εμπορεύσιμων στοιχείων, ΦΤΜ και προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, δηλώσεων ΦΠΑ, δηλώσεων εισοδήματος, καταστάσεων προμηθευτών και πελατών, προσωρινών και οριστικών δηλώσεων Φ.Μ.Υ. 

Τα θεωρημένα και αχρησιμοποίητα βιβλία και στοιχεία πρέπει να τεθούν προς ακύρωση ενώ θα διεξαχθεί και έλεγχος του χώρου από αρμόδιο υπάλληλο της Δ.Ο.Υ. 

Σύμφωνα με τα χρονικά περιθώρια, καθορισμένα από τη νομοθεσία, θα υποβληθούν περιοδική και εκκαθαριστική δήλωση Φ.Π.Α. και εν τέλει δήλωση διακοπής σε αρμόδια επικουρικά ταμεία (Τ.Ε.Β.Ε, Τ.Α.Ε, Τ.Σ.Α.Ε.) και στο Επιμελητήριο. 

Είμαστε κοντά σας, για να μην ταλαιπωρηθείτε στο καταιγισμό των γραφειοκρατικών διαδικασιών που υφίστανται, με τρόπο συμβουλευτικό και αν εσείς το επιθυμείτε και διεκπεραίωσης αυτών με μία απλή εξουσιοδότηση. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. 

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ

βρες μασ στα social

#intelpower

Επικοινώνησε μαζί μας

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 9 π.μ.έως 5 μ.μ.
Σάββατο: Κλειστά 
Κυριακή: Κλειστά 

Στείλε μας μήνυμα

    Όνομ/μο (απαραίτητο)

    Το Email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    (απαραίτητο)

    Το Μήνυμά σας
    (απαραίτητο)