Press "Enter" to skip to content

Επιδόματα Θέρμανσης

Επιδόματα Θέρμανσης

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, τα επιδόματα που παρέχονται κατά καιρούς, αποτελούν στήριγμα για κάθε ελληνική οικογένεια. Το επίδομα θέρμανσης αποτελεί μεγάλη διευκόλυνση και είμαστε εδώ να σας παραθέσουμε τα προαπαιτούμενα κριτήρια αυτών που το δικαιούνται και να σας βοηθήσουμε στη συμπλήρωση των αντίστοιχων αιτήσεων. 

Η Intel Power επιδίδεται στα επιδόματα που αφορούν αγορές πετρελαίου εσωτερικής καύσης θέρμανσης. Η χορήγηση αυτών των επιδομάτων αφορά φυσικά πρόσωπα στα οποία εμείς γνωστοποιούμε τα κριτήρια ( εισοδηματικά , ακίνητης περιουσίας , γεωγραφικά ) όπως επιπλέον και τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση συμπλήρωσης της αίτησης ,η οποία θα αποσταλεί στην ανάλογη ιστοσελίδα. 

Η ενδεικτική παρουσίαση δικαιούχων και κριτηρίων είναι:

α)άγαμοι με ύψος εισοδήματος έως 30.000 ευρώ και έγγαμη με εισόδημα έως 40.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 3.000 ευρώ για κάθε παιδί,

β) οι άγαμοι που δεν δικαιούνται αποτελούν αυτοί που τα περιουσιακά στοιχεία είναι άνω των 200.000 ευρώ και οι έγγαμοι των οποίων το άθροισμα των ακινήτων ανέρχεται στα 300.00 ευρώ,

γ) δεν δικαιούνται οι κάτοχοι αυτοκινήτων με κινητήρα άνω των 3.000 κυβικών εκατοστών και

δ) μέγιστη επιφάνεια ακινήτου που δικαιούται επίδομα είναι 120 τετραγωνικά μέτρα. 

Η επιδοτούμενη ποσότητα καυσίμων διαμορφώνεται με βάση γεωγραφικών ορίων (σε ποια ζώνη υπάγεστε).

Η εταιρεία μας, θα σας παρέχει ενημέρωση σχετικά με ημερομηνίες υποβολής και συγκεκριμένες τοποθεσίες προσκόμισης των αιτήσεων (στα Κ.Ε.Π χωρίς εξουσιοδότηση) καθώς και βοηθητικές κινήσεις ώστε να συμπληρωθούν οι αιτήσεις και να πραγματοποιηθεί η συλλογή δικαιολογητικών. 

Καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας, για να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας. 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ

βρες μασ στα social

#intelpower

Επικοινώνησε μαζί μας

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 9 π.μ.έως 5 μ.μ.
Σάββατο: Κλειστά 
Κυριακή: Κλειστά 

Στείλε μας μήνυμα

    Όνομ/μο (απαραίτητο)

    Το Email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    (απαραίτητο)

    Το Μήνυμά σας
    (απαραίτητο)