Η Intel Power διευρύνει τις υπηρεσίες της στον τομέα των συνταξιοδοτικών και ασφαλιστικών θεμάτων. 

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μας για να λαμβάνεται αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης σας και να διευθετείτε ταχύτατα και εγκυρότατα κάθε ζήτημα που σχετίζεται με τα ασφαλιστικά ταμεία, τόσο ιδιωτικού όσο και δημοσίου τομέα. 

Η ασφάλιση εξυπηρετεί τη διατήρηση του βιοτικού επιπέδου σας και για αυτό είναι μια σημαντική πράξη, η οποία πρέπει να είναι προσιτή και να σας καλύπτει απόλυτα. 

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε σε εσάς, ενδεικτικά είναι τα θέματα κρατικής ασφάλισης, η καταμέτρηση των ενσήμων που διαθέτετε από την αρχή της επαγγελματικής σας ζωής, η γνωστοποίηση των προϋποθέσεων και των κριτηρίων για συνταξιοδότηση και οι αιτήσεις για κύριες και επικουρικές συντάξεις. 

Ύστερα από συνεχή έρευνα και μελέτες που πραγματοποιούμε, είμαστε δίπλα σας για να σας παρέχουμε συμβουλές υπέρ των συμφερόντων σας, για ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα. 

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα, την συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών για την υποβολή των αιτήσεων σας, τη συμπλήρωση αυτών και την έγκυρη ενημέρωση σας σχετικά με τα χρονικά όρια υποβολής του αιτήματος συνταξιοδότησης που θα υποβάλλεται. 

Το τμήμα αυτό της εταιρείας μας απαρτίζεται από ειδήμονες και δημιουργήθηκε εξαιτίας των σαρωτικών αλλαγών που έχουν επέλθει τα τελευταία χρόνια σε συντάξεις και ασφαλίσεις, καθιστώντας απαραίτητη την υπεύθυνη και αξιόπιστη ενημέρωση σας. 

Υποστηρίζουμε, λοιπόν, κάθε πολίτη με την δυναμική παρουσία μας και πράττουμε, ώστε με την σειρά των εργασιών που πραγματοποιούμε να οδηγείστε στην επιτυχή έκδοση της σύνταξής σας. 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

βρειτε μασ στα social

#intelpower

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 8 π.μ. έως 4 μ.μ.
Σάββατο: Κλειστά 
Κυριακή: Κλειστά 

Στείλτε μας μήνυμα

    Όνομ/μο (απαραίτητο)

    Το Email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    (απαραίτητο)

    Το Μήνυμά σας
    (απαραίτητο)