Press "Enter" to skip to content

Ανάλυση Οικονομικών Δεδομένων

Ανάλυση Οικονομικών Δεδομένων

Έχετε μία επιχείρηση που δημιουργήσατε με κόπο? Επιθυμείτε για την εταιρεία σας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ανοδική πορεία και σταθερά ικανοποιητικά κέρδη? 

Κατανοώντας τις ανησυχίες σας, λόγω του ασταθούς οικονομικού περιβάλλοντος και της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε, είμαστε κοντά σας για το καλό της επιχείρησή σας. 

Στην Intel Power, αναλαμβάνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα την ανάλυση των οικονομικών δεδομένων κάθε επιχείρησης που διαθέτουμε στο ενεργητικό μας. 

Η ανάλυση και αξιοποίηση των οικονομικών καταστάσεων, μέσω των σωστών χρηματοοικονομικών εργαλείων, μπορεί να οδηγήσει την επιχείρηση σας, στη λήψη ορθών αποφάσεων για το μέλλον της. 

Αυτό θα επιτευχθεί, παρέχοντας σας την λογιστική κατάσταση, τον ισολογισμό και τους αριθμοδείκτες ρευστότητας και κεφαλαίου κίνησης της επιχείρησή σας. 

Ενδεικτικά, οι αναλύσεις των χρηματοοικονομικών λειτουργιών αφορούν περιθώρια κέρδους και κόστους για κάθε προϊόν και υπηρεσία, αποθέματα και ανάλυση κόστους διατήρησης αποθεμάτων, εντοπισμό προβλημάτων, ανάλυση δαπανών και συσχέτιση με έσοδα, μέτρηση παραγωγικότητας και ανάλυση πρότυπου κόστους και απόδοσης. 

Τέλος, η μέτρηση αριθμοδεικτών και συστημάτων πρόβλεψης ορίων αντοχής και ο υπολογισμός νεκρού σημείου με στόχο την πρόβλεψη υγιούς ανάπτυξης της επιχείρησή σας, αποτελούν αναλύσεις που πραγματοποιούνται από ένα πρότυπο σύστημα. 

Οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε, έχουν ως μοναδικό στόχο, την αποκόμιση στοιχείων για το σωστό μελλοντικό προγραμματισμό της επιχείρησης σας και την ανάπτυξη της με σταθερά βήματα στην αγορά. 

Για περαιτέρω πληροφορίες και συμβουλές, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφθείτε τα καταστήματα μας, όπου οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας εξυπηρετήσουν. 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ

βρες μασ στα social

#intelpower

Επικοινώνησε μαζί μας

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 9 π.μ.έως 5 μ.μ.
Σάββατο: Κλειστά 
Κυριακή: Κλειστά 

Στείλε μας μήνυμα

    Όνομ/μο (απαραίτητο)

    Το Email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    (απαραίτητο)

    Το Μήνυμά σας
    (απαραίτητο)