Press "Enter" to skip to content

Δηλώσεις Επιχειρήσεων & Εταιρειών

Δηλώσεις Επιχειρήσεων & Εταιρειών

Είστε νέος επιχειρηματίας? 

Έχετε βεβαρημένο πρόγραμμα και μεγάλο φόρτο εργασίας? 

Δεν γνωρίζετε πως υποβάλλεται μια δήλωση για την επιχείρηση ή εταιρεία σας? 

Στην Intel Power, αναλαμβάνουμε την πραγματοποίηση δηλώσεων εισοδήματος επιχειρήσεων με νομική προσωπικότητα. Εξυπηρετούμε ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων-εταιρειών όπως Ομόρρυθμες Εταιρείες (Ο.Ε), Ετερόρρυθμες Εταιρείες (Ε.Ε), Ανώνυμες Εταιρείες ( Α.Ε) και Εταιρείες Περιορισμένης Ευθύνης (Ε.Π.Ε) κ.α. 

Υποβάλλονται υποχρεωτικά μέσω διαδικτύου, οι αρχικές εμπρόθεσμες ή εκπρόθεσμες δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος των ανωτέρω προσώπων, ανεξάρτητα αν το υπόλοιπο τους είναι χρεωστικό, πιστωτικό ή μηδενικό και τα συνυποβαλλόμενα με αυτές έντυπα αναλυτικής κατάστασης για τα μισθώματα ακινήτων (Ε2) και του μηχανογραφικού δελτίου οικονομικών στοιχείων επιχειρήσεων και επιτηδευματιών (Ε3) συμπεριλαμβανομένων και των καταστάσεων φορολογικής αναμόρφωσης. 

Δεδομένου ότι η υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος γίνεται ηλεκτρονικά, η φορολογική αναμόρφωση συνυποβάλλεται με το έντυπο Ε3. 
Επιπλέον σε περίπτωση που έχει υποβληθεί ηλεκτρονικά το έντυπο Ε3 και δεν συνυποβλήθηκε εκ παραδρομής η φορολογική αναμόρφωση, τότε αυτή μπορεί να υποβληθεί υποχρεωτικά ηλεκτρονικά μέσω της ανεξάρτητης εφαρμογής του δικτύου TAXISnet. 

Στις περιπτώσεις τροποιητικής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος λόγω της φορολογικής αναμόρφωσης, η δήλωση φορολογίας εισοδήματος θα υποβάλλεται σε έντυπη μορφή (χειρόγραφα) στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. ενώ η κατάσταση φορολογικής αναμόρφωσης θα υποβάλλεται υποχρεωτικά μέσω διαδικτύου, μέσω της ανεξάρτητης εφαρμογής του δικτύου TAXISnet. 

Με την οριστικοποίηση της υποβολής της δήλωσης, βεβαιώνεται ο φόρος στην Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία της περιφέρειας όπου βρίσκεται η επαγγελματική έδρα του υπόχρεου υποβολής της δήλωσης και εκδίδεται «Ταυτότητα οφειλής», με βάση την οποία θα καταβάλλεται ο φόρος μέσω πιστωτικών ιδρυμάτων, ανάλογα με τον τρόπο που ο υπόχρεος έχει επιλέξει (εφάπαξ ή με δόσεις) μέχρι τη λήξη της νόμιμης προθεσμίας όπως αυτή ορίζεται. 

Σε περίπτωση μη καταβολής ή εκπρόθεσμης καταβολής του βεβαιωθέντος φόρου, θα επιβάλλονται οι ανάλογες κυρώσεις που προβλέπονται στα άρθρα και σε περίπτωση εκπρόθεσμης υποβολής αρχικής μηδενικής ή πιστωτικής δήλωσης, θα επιβάλλονται τα πρόστιμα που ορίζονται από το ανάλογο άρθρο. 

Η εταιρεία μας, σας ενημερώνει και αναλαμβάνει την συμπλήρωση κάθε απαραίτητου εντύπου για τη δήλωση σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ

βρες μασ στα social

#intelpower

Επικοινώνησε μαζί μας

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 9 π.μ.έως 5 μ.μ.
Σάββατο: Κλειστά 
Κυριακή: Κλειστά 

Στείλε μας μήνυμα

    Όνομ/μο (απαραίτητο)

    Το Email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    (απαραίτητο)

    Το Μήνυμά σας
    (απαραίτητο)