Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις

Η πολυπλοκότητα της φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας καθιστά τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων αλλά και των απλών πολιτών ιδιαίτερα αυξημένες απέναντι στο κράτος και την ελεύθερη αγορά. Αυτές τις υποχρεώσεις καλούμαστε να καλύψουμε εμείς, με αξιοπιστία, ποιότητα και εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Στην Intel Power, παρέχουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες!

Οι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν, με αμέριστη προσοχή και υπευθυνότητα, την οργάνωση του λογιστηρίου σας, την ανάλυση των οικονομικών δεδομένων-καταστάσεων που αντιμετωπίζει η επιχείρησή σας, την οργάνωση υποκαταστημάτων ή εταιρικών ομίλων και διασπάσεις ή συγχωνεύσεις εταιρειών.

Στόχος μας είναι, να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε επιχειρηματία ενημερώνοντας τον έγκαιρα σχετικά με τα νέα δεδομένα της αγοράς, με αξιοπιστία και πλήρη διαφάνεια,  χαράσσοντας μαζί μια κοινή στρατηγική πορεία με βασικό σκοπό τη βελτίωση και την ανάπτυξη λειτουργικών επιχειρησιακών μοντέλων.

Η Intel Power είναι δίπλα σας για να σας επιλύσει κάθε απορία και να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις σας σύντομα, σωστά και με σεβασμό σε εσάς ή την επιχείρησή σας.

Το κλίμα εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά της εταιρείας μας, τόσα χρόνια, είναι η εγγύηση των επιτυχημένων υπηρεσιών που διαθέτουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που διαθέτουμε.

Υπηρεσίες που διαθέτουμε για Επιχειρήσεις

Οργάνωση Λογιστηρίων

Στην περίπτωση που η φύση και το μέγεθος της επιχείρησή σας απαιτεί εσωτερική οργάνωση με λογιστική διαχείριση τιμολογίων ή και αποθήκης, είμαστε αποτελεσματικοί στην ορθή οργάνωση κάθε τομέα που μας αναθέτετε.

Συγχωνεύσεις - Διασπάσεις Εταιρειών

Στην Intel Power, παρέχουμε υπηρεσίες που αφορούν συγχωνεύσεις και διασπάσεις εταιρειών.

Εργασίες & Οργάνωση Υποκαταστημάτων & Εταιρικών Ομίλων

Η Intel Power εξειδικεύεται , μέσω καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει , στην οργάνωση και διαμόρφωση υποκαταστημάτων και εταιρικών ομίλων καθώς και εργασιών αυτών.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

βρΕΙΤε μασ στα social

#intelpower

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 8 π.μ. έως 4 μ.μ.
Σάββατο: Κλειστά 
Κυριακή: Κλειστά 

Στείλτε μας μήνυμα

  Όνομ/μο (απαραίτητο)

  Το Email σας (απαραίτητο)

  Θέμα
  (απαραίτητο)

  Το Μήνυμά σας
  (απαραίτητο)