Συγχωνεύσεις – Διασπάσεις Εταιρειών

Στην Intel Power, παρέχουμε υπηρεσίες που αφορούν συγχωνεύσεις και διασπάσεις εταιρειών. Oι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, πραγματοποιούν συγχωνεύσεις και διασπάσεις εταιρειών προκειμένου να επιτευχθούν επίκαιροι επιχειρηματικοί πιθανοί στόχοι όπως η άντληση κεφαλαίου, η εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων και επιδοτήσεων καθώς και η διεύρυνση ελευθερίας κινήσεων του νομικού προσώπου. 

Οι συγχωνεύσεις πραγματοποιούνται με δύο κυρίως τρόπους, τη συγχώνευση με απορρόφηση, τη συγχώνευση με σύσταση νέας εταιρείας και τη συγχώνευση με εξαγορά.

Η διάσπαση μιας εταιρείας πραγματοποιείται με μία εταιρεία όπου κατά τη διάλυση της, χωρίς να τεθεί σε καθεστώς εκκαθάρισης, μεταβιβάζει όλα τα στοιχεία ενεργητικού και παθητικού σε δύο και περισσότερες υφιστάμενες ή νέες εταιρείες με αντάλλαγμα την κατ΄ αναλογία έκδοση ή μεταβίβαση στους μετόχους τίτλων του εταιρικού κεφαλαίου των ληπτριών εταιρειών. 

Επίσης, πραγματοποιείται με μια εισφέρουσα εταιρεία να μεταβιβάζει χωρίς να λυθεί, έναν ή περισσότερους κλάδους δραστηριότητας, σε μια ή περισσότερες υφιστάμενες ή και νέες εταιρείες, αφήνοντας τουλάχιστον έναν κλάδο στην εισφέρουσα εταιρεία με αντάλλαγμα την κατ΄ αναλογία έκδοση ή μεταβίβαση στους μετόχους τίτλων του εταιρικού κεφαλαίου των ληπτριών εταιρειών. 

Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες, με την συμβουλευτική παρουσία της εταιρείας μας και την συμπλήρωση και κατάθεση των απαραίτητων καταστατικών από μέρους των συνεργατών μας, θα οδηγήσουν στο τελικό αποτέλεσμα που προσδοκάτε.

Η απόφαση για οποιαδήποτε επιχειρηματική κίνηση θα επέλθει ύστερα από λεπτομερής αξιολόγηση της οικονομικής κατάστασης της εταιρείας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και επίλυση τυχόν αποριών επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας στα αναγραφόμενα σημεία αναφοράς. 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

βρειτε μασ στα social

#intelpower

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 8 π.μ.έως 4 μ.μ.
Σάββατο: Κλειστά 
Κυριακή: Κλειστά 

Στείλτε μας μήνυμα

    Όνομ/μο (απαραίτητο)

    Το Email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    (απαραίτητο)

    Το Μήνυμά σας
    (απαραίτητο)