Υπηρεσίες για Λογιστές

Στην Intel Power, παρέχουμε ένα επιτελείο από συμβούλους επιχειρήσεων, που θα υποστηρίξει τόσο τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να εκσυγχρονιστούν και να αναπτυχθούν αποτελεσματικά όσο και τους ιδιώτες που θέλουν να κάνουν ένα νέο επιχειρηματικό βήμα. 

Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε, η παροχή συμβουλών από το συγκεκριμένο τμήμα της εταιρείας μας είναι απαραίτητη και αποτελεί ένα εργαλείο που δημιουργήθηκε για εσάς. 

Προσφέρουμε εξειδικευμένη και εξατομικευμένη γνώση και εμπειρία, σε ποικίλους επιχειρηματικούς κλάδους, συμβάλλοντας για λογαριασμό των πελατών μας στην επίλυση των προβλημάτων που τυχόν αντιμετωπίζουν και στην αύξηση της αποτελεσματικότητας στο σύγχρονο και συνάμα απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον. 

Κάθε ιδιώτης που επιθυμεί να δημιουργήσει μία νέα επιχείρηση από το μηδέν, διαθέτει έναν πιστό σύμμαχο, ικανό να τον υποστηρίξει αποφορτίζοντας τον από το άγχος της αναζήτησης χρηματοδοτικών και άλλων λύσεων, μειώνοντας εκτός τον άλλων τόσο το κόστος, όσο και τον χρόνο εξεύρεσης λύσεων, που είναι πάντοτε πολύτιμος. 

Έτσι, συντάσσουμε το δικό σας Επιχειρηματικό Σχέδιο προσαρμοσμένο στις ανάγκες και επιδιώξεις σας.

Η δημιουργία ενός Επιχειρηματικού Σχεδίου είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τη βελτίωση της απόδοσης και συμβάλλει στη δομή και οργάνωση της επιχείρησης, στη λήψη αποφάσεων με βάση τους στόχους και την πολιτική αυτής, την καταγραφή, ανάλυση και κατανόηση της αγοράς, των καταναλωτών και του ανταγωνισμού και καταδεικνύει την επίτευξη ή μη των στόχων της. 

Επίσης, το Επιχειρηματικό Σχέδιο αντανακλά τις ιδέες και τις επιδιώξεις της επιχείρησης, ώστε οι πιθανοί επενδυτές να σχηματίσουν άποψη για το πόσο καλή είναι η προτεινόμενη επιχειρηματική ιδέα και για την ικανότητα της διοίκησης να την εκμεταλλευτεί και να την υλοποιήσει αποτελεσματικά.

Σε γενικές γραμμές, το Επιχειρηματικό Σχέδιο χρησιμεύει ως εγχειρίδιο για την επιχείρηση και ως σημείο αναφοράς για πιθανούς επενδυτές και τη διοίκηση. 

Ο σκοπός του επιχειρηματικού σχεδίου είναι πολλαπλός, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο εσωτερικά στην επιχείρηση από τη διοίκηση και το προσωπικό, όσο και από εξωτερικούς φορείς, όπως συμβούλους, πιθανούς συνεργάτες, κρατικούς φορείς, επενδυτές. 

Από κοινού μπορούμε να οδηγηθούμε στα επιτυχή και προσδοκώμενα αποτελέσματα, που απλά θα καταστήσουν την επιχείρηση σας ηγέτη του κλάδου στον οποίο ανήκετε. 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

βρειτε μασ στα social

#intelpower

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 8 π.μ. έως 4 μ.μ.
Σάββατο: Κλειστά 
Κυριακή: Κλειστά 

Στείλτε μας μήνυμα

  Όνομ/μο (απαραίτητο)

  Το Email σας (απαραίτητο)

  Θέμα
  (απαραίτητο)

  Το Μήνυμά σας
  (απαραίτητο)