Οργάνωση Λογιστικών Γραφείων

Η δουλειά των λογιστικών και φοροτεχνικών γραφείων ανέκαθεν ήταν απαιτητική καθώς πέραν των απαιτούμενων γνώσεων επιβάλλεται απόλυτος έλεγχος των αναγκών των πελατών πολύ συχνά.

Ωστόσο οι απότομες αλλαγές που ανακοινώθηκαν και εφαρμόστηκαν από την κυβέρνηση σχετικά με τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες που υποχρεωτικά εισχωρούν στα λογιστικά γραφεία έχουν δημιουργήσει αναταραχή καθώς δεν υπάρχει ο χρόνος αναπροσαρμογής ανά κλάδο και οι πελάτες ασκούν ακόμη μεγαλύτερη πίεση λόγω έλλειψης γνώσης αλλά και λόγω των ασφυκτικά αυστηρών και άκαμπτων κρατικών προθεσμιών. Αυτό οδηγεί σε ψηφιακό traffic και ταυτόχρονα επανακαθορισμό και προσαύξηση των τιμών των υπηρεσιών που οι συνάδελφοι παρέχουν.

Η αρχή γίνεται από τους φοροτεχνικούς που οφείλουν να καταχωρίσουν στοιχεία για μια πάγια σειρά υποχρεώσεων προς τους πελάτες τους συμπεριλαμβανομένων των δηλώσεων ΦΠΑ, παρακρατούμενων φόρων, δηλώσεις στοιχείων ακινήτων (Ε9), αναλυτικές περιοδικές δηλώσεις, προσλήψεις- απολύσεις υπαλλήλων, φορολογικές δηλώσεις, έντυπα Intrastat, συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών- προμηθευτών κ.α, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ηλεκτρονικά χάος.

Επιπλέον, εξυπηρετούν τους πελάτες και στην συμπλήρωση ηλεκτρονικών καταστάσεων συμφωνητικών, στην λήψη φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων, στην υποβολή αιτήσεων όλων των επιδομάτων (πρόνοιας, τέκνων, ενοικίου, τοκετού, ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος)καθώς και στην καταγραφή αδήλωτων τετραγωνικών στους δήμους.

Η Intel Power έχει τη δυνατότητα άμεσης υποστήριξης προς κάθε λογιστικό και φοροτεχνικό γραφείο ποικιλοτρόπως.

Δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε έμπρακτα τους συναδέλφους αναλόγως με τις ανάγκες τους. Παρέχοντας σειρά συμπληρωματικών υπηρεσιών μη διαχειρίσιμων από μικρότερα γραφεία, δυνατότητα συγχώνευσης και απορρόφησης συναδέλφων, δημιουργία στοχευμένων επιμορφωτικών και επεξηγηματικών σεμιναρίων και κυρίως διαθέτοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα οργάνωσης μέσω εξειδικευμένων και εύχρηστων προγραμμάτων με πολλαπλές δυνατότητες αρχειοθέτησης, καταγραφής ιστορικού, επικοινωνίας με πελάτες και συνολικής εσωτερικής οργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣTΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

βρεΙΤΕ μασ στα social

#intelpower

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 8 π.μ.έως 4 μ.μ.
Σάββατο: Κλειστά 
Κυριακή: Κλειστά 

Στείλτε μας μήνυμα

    Όνομ/μο (απαραίτητο)

    Το Email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    (απαραίτητο)

    Το Μήνυμά σας
    (απαραίτητο)