Press "Enter" to skip to content

Επιδόματα τέκνων Α21

Επιδόματα τέκνων Α21

Εξαιτίας της οικονομικής ύφεσης που βιώνουμε, τα υποστηρικτικά επιδόματα αφορούν, κυρίως, κάθε μικρομεσαία ελληνική οικογένεια. 

Στην Intel Power, αναλαμβάνουμε τα επιδόματα τέκνων (Α21).

Σας ενημερώνουμε σχετικά με το θεσμικό πλαίσιο για το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και το πώς διαρθρώνεται το ποσό του επιδόματος σύμφωνα με το οικογενειακό εισόδημα και των αριθμό των εξαρτώμενων τέκνων. 

Καταβάλλεται ανά τρίμηνο, την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε τριμήνου, με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού στα ΕΛ.ΤΑ του δικαιούχου. 

Οι προϋποθέσεις χορήγησης των επιδομάτων Α21 ενδεικτικά αποτελούν η υποβολή ηλεκτρονικά εντύπου Ε1 (δήλωση φορολογίας εισοδήματος), από μέρους του υπόχρεου μέλους της οικογένειας, η συμπλήρωση και υποβολή του εντύπου αυτού, η διαμονή εντός ελληνικών συνόρων τα τελευταία δέκα χρόνια και τα τέκνα να διανέμουν στην Ελλάδα. 

Επιπροσθέτως, το εισοδηματικό κριτήριο αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση και διαμορφώνεται λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των εξαρτώμενων τέκνων, την κλίμακα ισοδυναμίας, το ισοδύναμο εισόδημα και την εισοδηματική κατηγορία. 

Οι συνεργάτες μας, θα σας ενημερώσουν σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν την δεκαετή παραμονή σας εντός συνόρων και τα δικαιολογητικά για τα τέκνα. 

Πλήρως ενημερωμένοι για τη νομοθεσία και τις τροποποιήσεις που διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και για τα χρονικά περιθώρια υποβολής δικαιολογητικών και αιτήσεων, σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με συνέπεια και υπευθυνότητα. 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ

βρες μασ στα social

#intelpower

Επικοινώνησε μαζί μας

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 9 π.μ.έως 5 μ.μ.
Σάββατο: Κλειστά 
Κυριακή: Κλειστά 

Στείλε μας μήνυμα

    Όνομ/μο (απαραίτητο)

    Το Email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    (απαραίτητο)

    Το Μήνυμά σας
    (απαραίτητο)